NÆSTE ÅRSMØDE APRIL 2015

DSSAK Årsmøde 2015 finder sted på
Herlev Hospital,
Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Tema:
a) Treatment of rotator cuff tears.
b) Degenerative elbow pain

Årsmødet finder sted på Herlev Hospital torsdag og fredag den 23.-24.april. Hovedemnerne er ”Treatment of Rotator Cuff tears” og ”Degenerative elbow pain”. Til torsdagens symposium har vi fået accept fra to meget kompetente foredragsholdere, Dr Sven Lichtenberg fra ATOS klinikken i Heidelberg, og PT, Ph.D, Theresa Holmgren fra Linköpings Universitetssygehus. Se vedhæftede program. Fredag er der arrangeret parallelsession for fysioterapeuter, hvor Theresa Holmgren også er en af foredragsholderne. Dette møde er arrangeret af Christina Eddy fra Fysioterapien i Herlev. Program ses her. For begge programmer tages forbehold for ændringer. Middagen torsdag aften foregår på Hotel Admiral i Toldbogade, hvor der er også er reserveret værelser til de deltagere, der ønsker overnatning her (for egen regning).

Mødet er åbent for alle.

Medlemmer af DSSAK deltager gratis i mødet. For ikke medlemmer er prisen 400 kr for begge dage. Fysioterapeuter betaler 200 kr for mødet fredag og 400 kr for begge dage. Deltagelse i Festmiddagen torsdag koster 200 kr for medlemmer og 500 kr for ikke-medlemmer.

Endelig tilmelding kræver indbetaling til DSSAK’ konto i Lægernes Pensionsbank : 6771-6037565 med angivelse af fornavn og efternavn.

Vi håber at se rigtig mange til Årsmødet, så hvorfor ikke med det samme gribe musen og klik dig igennem tilmeldingsformularen her.

Tilmeldingsfristen til gallamiddagen er 15. marts og tilmeldingsfristen til Årsmødet er den 8. april

Deadline for tilmelding af abstracts til selskabet sekretær 1. februar 2015.